Info praktijk

OPLEIDINGSPRAKTIJK

Dr. Freya Aka en dr. Malou Lyssens, gediplomeerde artsen (Master Geneeskunde) zullen zich gedurende een periode van twee jaar binnen de praktijk verder specialiseren in de huisartsgeneeskunde.

 

TELEFOON: 015 26 06 35

Bel bij voorkeur tussen 8u30 en 13u. De praktijksecretaresse is dan aanwezig en kan voor u een afspraak maken, een huisbezoek noteren of de nodige info aan uw arts meedelen.

Indien het noodzakelijk is uw arts persoonlijk te spreken zal u worden doorverbonden of gevraagd om op een later, afgesproken uur terug te bellen. Gelieve de telefonische contacten met de arts te beperken tot het strikt noodzakelijke. Uw arts is op dat moment immers een raadpleging bezig met een andere patiënt. Voor een medisch probleem of bespreking van uw onderzoeksresultaten maakt u beter een afspraak.

WACHTDIENST

Tijdens het weekend en de feestdagen kan u beroep doen op de dokter van wacht op het nummer

  • OPGELET! Vanaf 1 december 2018 belt u naar 1733 als u een dokter van wacht nodig hebt. Voor: Mechelen, Walem, Heffen, Leest, Hombeek, Muizen, Sint-Katelijne-Waver (uitz. OLV-Waver), Bonheiden (uitz. Rijmenam), Zemst, Eppegem, Hofstade, Weerde (uiz. Elewijt)
  • 0900/20002 (Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Putte, Rijmenam)

GLOBAAL MEDISCH DOSSIER

Het Globaal Medisch Dossier (GMD) bundelt al uw medische gegevens op één plaats. Indien uw GMD wordt beheerd in onze praktijk betaalt u bij de artsen van de praktijk minder remgeld. Bij een verwijzing kunnen we de noodzakelijke gegevens uit dit dossier meegeven.